Magánhirdetőkre vonatkozó rendelkezések

 1. A Magánhirdetőkre vonatkozó speciális rendelkezések
  1. A Magánhirdető által igénybe vehető Szolgáltatásokat kizárólag Ingatlanhirdetés feladása esetén lehet igénybe venni.
  2. A Magánhirdető által ingyenesen igénybe vehető Szolgáltatást a Szolgáltató a megrendelés pillanatától kezdődően nyújtja.
  3. A Szolgáltatási Díj megfizetésére bankkártya vagy mobiltelefon használatával, banki átutalás útján, vagy a Szolgáltató által megadott bankfiókban történő készpénzes befizetés útján van lehetőség.
  4. A Magánhirdető a díjköteles Szolgáltatás Felületen történő megrendelésének véglegesítéséhez köteles a Szolgáltatási Díjat megfizetni. A Szolgáltatási Díj akkor minősül megfizetettnek, ha a Szolgáltatási Díj a Szolgáltató bankszámláján hiánytalanul – banki átutalás és bankfiókban történő befizetés esetén a közlemény (hirdetési azonosító) pontos feltüntetése mellet – pontos összegben jóváírásra kerül. Banki átutalás és bankfiókban történő befizetés esetén a közlemény rovatban kizárólag a hirdetési azonosító sorszáma tüntethető fel.
  5. A Magánhirdető a díjköteles Szolgáltatás Felületen történő megrendelésének véglegesítéséhez köteles a Szolgáltatási Díjat megfizetni. A Szolgáltatási Díj akkor minősül megfizetettnek, ha a Szolgáltatási Díj a Szolgáltató bankszámláján hiánytalanul – banki átutalás és bankfiókban történő befizetés esetén a közlemény (megrendelésazonosító) pontos feltüntetése mellett – pontos összegben jóváírásra kerül. Banki átutalás és bankfiókban történő befizetés esetén a közlemény rovatban kizárólag a megrendelésazonosító sorszáma tüntethető fel.
  6. A Szolgáltató a Szolgáltatást kizárólag a Szolgáltatási Díj megfizetését követően aktiválja.
  7. Több Ingatlanhirdetésre vonatkozó Szolgáltatási Díj egy átutalás vagy bankfiókban történő egy befizetés keretében (azaz egy tranzakcióval) nem teljesíthető.
  8. Amennyiben a Magánhirdető befizetése több Ingatlanhirdetéshez kapcsolódó Szolgáltatási Díjra vonatkozik, vagy a Szolgáltató bármilyen más okból az átutalást vagy a befizetést nem tudja azonosítani és ezért a Szolgáltatások aktiválása meghiúsul, a Szolgáltató a kapott összeget visszautalja a Magánhirdető részére. A visszautalás meghiúsulása esetén a Magánhirdető köteles a Szolgáltatónak a visszafizetéshez szükséges adatokat megadni.
  9. A Magánhirdető a befizetett Szolgáltatási Díjról e-mailben kap visszajelzést, amely a részére kiállított számlát is tartalmazza.

Összehasonlítás